Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

B-pentueen pennut

B-pentue syntyi 29.1.2017 yhdistelmästä Piggyland’s Icewein (Iisi) ja Toberoi Colorado (Odie). Pentueeseen syntyi 3 narttua ja 3 urosta.

Tässä B-pentujen esittelyt:

TYTÖT

Easypower’s Bianca eli ”Tigru”

Tigru muutti Ruskolle Maria Lepänhaaran perheeseen, johon kuuluu Marian lisäksi hänen 3 tytärtään sekä lauma koiria… villakoiria ja lisäksi a-pentueeni Wiksu-bordercollie. Vähän kauempana heidän kodistaan tallilla asuu myös perheen hevonen. Tigru on sijoituskoira, joten sillekin tulee toivon mukaan pentue noin 2,5 – 3 vuoden iässä.

tigru 25.7.17tigru sivulta 28.7.17 wiksu ja tigru molemmat rannalla 3.8.17tigru uimassa 3.8.17

25.7.17 Maria Lepänhaaran kirjoittamaa:
Tigru tiikeri… iloinen, aktiivinen, reipas, ahne, työorientoitunut, erittäin itsenäinen…ehkä välillä itsepäinen ;-) vahva paimennus siskoaan kohtaan. Tykkää ihmisistä ja erityisesti lapsista. Helposti oppii asioita. Ikä nyt 6kk, säkä n. 45 ja paino n. 12kg. Keskittynyt toistaiseksi kasvamiseen, liikkumiseen, perusasioiden opettelemiseen. Jäljen ja tokon alkeita ollaan tehty, paimennukseen menossa. Hieno pentu <3

Easypower’s Betty Boop eli ”Yanda”

Yanda muutti Kuopioon Harri Kataisen perheeseen, johon kuuluu Harrin lisäksi hänen vaimonsa sekä lauma koiria (toinenkin bc sekä shelttejä ja borderterriereitä). Harri kouluttaa eläimiä työkseen Pro Perro -toiminimen alla. Yanda on sijoituskoira, joten sillekin tulee toivon mukaan pentue noin 2,5 – 3 vuoden iässä.

Tässä linkki heidän laatimalleen koulutussivustolle: http://ilommeaniverse.com/

Harri ja Yanda 26.9.17yanda 26.9.17

 

Easypower’s Bagheera eli ”Inxu”

Inxu muutti Piikkiöön Anne Ristimäen ja 2 muun bc:n kaveriksi. Inxusta myöhemmin vähän luonnekuvausta yms. omistajansa kautta…

Tässä 4.10.2017 otetut kuvat Inxusta ja Taijan lapsista, kun Inxu oli meillä reilun viikon hoidossa

Sampo ja Inxu 4.10.2017 Inxu kävi meillä hoidossa

Sampo ja Inxu 4.10.2017 Inxu kävi meillä hoidossa

Silja ja Inxu 4.10.2017

Silja ja Inxu 4.10.2017

Sanni ja Inxu 4.10.17

Sanni ja Inxu 4.10.17

POJAT

Easypower’s BB-Eight eli ”Kasi”

Kasi muutti Tiina Haringin lapsiperheeseen Kuopioon. Perheeseen kuuluu jopa 4 alle kouluikäistä lasta, joten hulinaa riittää tässä perheessä.

Tässä Tiinan oma kuvaus Kasista:

Tiina Haring 2.9.17:
Kasi tänään kuvattuna. Eli melko tasan 7kk ikäisenä. ”Kakkula” on jäänyt hieman lapsiarjen jalkoihin, mutta kulkee minulla mukana (kuin peräpukama) mm. töissä ja missä vain kuljenkin. Sopeutuu paikkoihin hyvin, eikä ole arka. Oppii asioita nopeasti mutta toistaiseksi keskittyminen on samanlainen kuin oravalla. Sopivan mittaisista pienistä tehtävistä on kuitenkin jo muodostunut hienoja käytöksiä! Kasi ei juuri hauku, tulee toimeen lasten kanssa, osaa ottaa lunkisti, kiihtyy nollasta sataan tarvittaessa (tätä täytyy vielä vähän kanavoida), on tuhonnut yllättävän vähän (jättää lasten lelut rauhaan jne.). Ollaan aloitettu agilityn alkeet. Nenä toimii niin hyvin, että siihen aijomme myös perehtyä.

kasi 3.9.2017 seisoo kasi 3.9.17 viisaana naamasta kasi 3.9.17 totuus naamasta

Easypower’s Batman eli ”Harri”

Harri muutti Elisa Lyyrrön perheeseen Turkuun. Perheeseen kuuluu myös Elisan puoliso ja heidän 3 kääpiöpinseriään.

Elisa Lyyrtö 28.7.2017:
Harri on 6 kk ikäinen monitoimimies. Säkä varmaan vajaa 50 cm ja painoa on nyt vajaa 16 kg. Harrilla riittää virtaa ja ominaisuuksia luultavasti melkein mihin vaan. Todella avoin, ystävällinen luonne ihmisiä ja muita koiria kohtaan. Toimintakykyinen, itsenäinen ja innokas kaveri. Kotona välillä aika omapäinen ja lauman kääpiöpinserit saavat välillä liikaakin huomiota Harrilta. Harrin kanssa ollaan tehty agilityyn valmistavaa treeniä ja aloitettu myös haun alkeita.

harri tulee vedestä 28.7.2017

Easypower’s Brave Bilbo eli ”Milo”

Milo muutti ihan ensimmäiseksi koiraksi Sara Lankisen ja hänen puolisonsa perheeseen.

Myöhemmin tarkempaa luonne-esittelyä

milo 22.7.17 milo 22.7.17 leikkii