Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Etusivu

Taija ja Oona sm-kisoissa

Taija ja Oona SM-kisoissa

Tervetuloa kotisivuilleni!

Sivujen luominen on vielä kesken… päivitystyötä teen parhaillaan… mutta tulevat agilitykurssit ovat jo päivitettyina sivuilleni alkuvuoden osalta.

Olen aktiivinen koiraharrastaja Salosta ja etenkin agility on vienyt minut ihan mukanaan. Olen harrastanut agilitya jo vuodesta 1993 asti, kouluttanut lajia myös muille harrastajille vuodesta 2009 ja toiminimen perustaminen koulutuksia varten tuli ajankohtaiseksi keväällä 2013. Kotisivuiltani löydät tarkemmat tiedot sekä minusta että tarjoamistani koiriin liittyvistä palveluista. Lisäksi tarkoitus on pitää sivujen yhteydessä pienimuotoista blogia lähinnä agilitykisoista yms.

Tarjoan agilitykoulutuspalveluja (Koirakoulu Agipower) sekä yksityisille harrastajille että seuroille tms. Kasvatan myös pienimuotoisesti ja satunnaisesti bordercollieita Easypower’s kennelnimellä. Seuraava pentue todennäköisesti suunnitteilla vasta  talvelle v. 2016-2017.

Agilitykoulutuksissa toimin lähinnä ”freelancer” –pohjaisesti eli omaa hallia minulla ei ole käytössä. Kesäisin kyllä omalla kotipihallani on pieni agilitykenttä (n. 15 x 25 m) murskepohjalla, jolla pystyn tarvittaessa myös koulutuksia pitämään, mutta pääsääntöisesti pidän koulutuksia agility-yhdistysten/yritysten omilla kentillä tai halleilla. Koulutuspaikan voin siis järjestää joko minä itse tai sitten koulutuksen tilaaja. Järjestän myös jonkun verran valmiita ”kurssipaketteja” lähinnä Salon koirahallilla, joista tarkemmin Agipower-otsikon alla. Koulutuskeikkoja voin tehdä toki lähes minne vain!

Terveisin

Taija Salokannel