Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Iisi eli FI AVA FI AVA-H Piggyland´s Icewein

Iisi 19.5.2013 agikisoissa

Kuva: Sirpa Saari                   Iisi 19.5.2013 agikisoissa

Iisi eli FI AVA FI AVA-H Piggyland’s Icewein

Koiran tiedot myös koiraNetissä

Rekisterinumero: ER24433/11

syntymäaika: 16.3.2011

rotu: bordercollie

Terveystulokset: lonkat A/A, Kyynärät 0/0 polvet 0/0. Silmätutkimukset: silmät terveet, mutta 1 ylimääräinen sis.päin kasvava ripsi löydetty 28.9.2016 tarkastuksessa (joka ei kuitenkaan haitannut koiraa mitenkään)

CEA, CL ja TNS vapaa

koiralla on ollut 2 pentuetta (a-pentue s. 6.2.2014 ja b-pentue s. 29.1.2017) tod. näköisesti Iisille ei tule enää pentueita

Luonne: Erittäin hyväluontoinen narttu. On hyvin tasapainoinen ja helppo koira sekä arjessa että harrastuksissa. On aina valmis ”hommiin”, mutta osaa myös rauhoittua. Erittäin kiltti kaikille ihmisille ja muille koirille. Ei ääni-/paukkuarka. Pitää erityisen paljon lapsista.

Iisi on ollut todella helppo kouluttaa sekä agilityyn että kotitarpeiksi tokoon. Se on tosi innokas oppilas. Iisi on kyllä nimensä veroinen koira. Se osaa mennä tosi lujaa agilityssa, mutta on kuitenkin tosi hyvin kuulolla koko ajan – eikä tee siis ihan päättömästi omiaan. Vauhti lisääntyy koko ajan kokemuksen karttuessa lisää. Sitä on ollut tosi helppo ohjata, koska aluksi hidasti vauhtiaan mikäli ohjaus oli epäselvää/myöhässä, mutta hyvällä ohjauksella menee kyllä tosi lujaa ja innokkaasti.