Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Liedossa 31.3.2019 sekä Ilolle että Iisille tuplanollat agilityradoilta!

Tämän viikonlopun kisaradat meni aikas paljon paremmin kuin viikko sitten EO-karsinnoissa ja halli-sm kisoissa :).

lauantaina 30.3.19 Tsaun kisoissa Iisille triplanolla siten että jokaisella nollalla 2. sijalla. Ja se ekakin rata meni pieleen vain siltä osin että eka rima tipahti kun päästin koiran hiipimään liian lähelle ekaa hyppyä. Ilolla parilla ekalla radalla meinasi mopo vähän keulia… ei ollut ihan ohjauksissa aina mukana, mutta loppua kohden sekin onneksi paransi mutta pikkuvirheitä kuitenkin.

Mutta sunnuntaina jatkettiin vielä kotikisoissa kisaamista ja tuoksena sekä Ilolle että Iisille tuplanollat agiradoilta, jes! Sijoilla 2. ja 3. sijoilla. Iisi ei hävinnyt Ilolle kuin reilun sekunnin molemmilta radoilta… ja Ilo ei kauas jäänyt kärjestä… olisko ollut vikalla radalla 0,02 sekuntia :). Mutta siinä oli kyllä niin lähellä ekan putken jälkeen pituuden kautta oikaisu että huh kun sain pelastettua juuri ja juuri tilanteen.

Nämä nollat on etenkin Ilolle nyt tosi arvokkaita, kun kovasti koitetaan saada kisaliput tuonne maajoukkuekarsintoihin kesäkuulle… jotta olisi mahdollisimman korkealla rankingissa pitäisi olla 19.5. mennessä vuoden ajanjaksolta yhteensä vähintään 15 nollaa. Meillä on niitä nyt 9 eli ainakin 6 pitäisi vielä saada… ja sit lähdetään parantaa joidenkin noista aikapisteitä. Toivotaan toivotaan että onnistuu… SM-kisoihin elokuulle on onneksi menoliput myös Ilolla jo taskussa :)

Latasin tähän sunnuntain molempien koirien nollaradat: