Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Easypower’s Casper ”Rio”

FI51138/18 uros EASYPOWER’S CASPER ”Rio” lyhytkarvainen ruskea-valkoinen

omistaja: Pia Lindström, Sipoo

lonkat: B/B

selkä VA0 ja LTV0

kyynärät 0/0

olkapäät: terve/terve (incoc)

polvet 0/0

silmät: terveet

kivekset: normaalit

Rion Säkäkorkeus noin 55-56 cm ja paino n. 20 kg

IMG_6075 IMG_7332 PTIK4172

Rion omistajan Pia Linströmin esittely koirastaan 12/2021 (Rio 3 vuotias):

Rio on aika herkkä mutta todella sosiaalinen ja todella kiltti koira, joka tykkää kaikista ihmisistä ja eläimistä lajista riippumatta. Rioa alkaa välillä ahdistaa jos toinen koira ei osaa lukea hänen elekieltä ja siinä tapauksessa hakeutuu lähemmäs minua, että voin auttaa häntä siirtämään toisen koiran keskittymisen minuun Rion sijaan, koska hän ei yhtään tykkää konflikteista ja välttää niitä viimeiseen asti. Rioa ei voi kovaa käskyttää treeneissä tai kotioloissa herkkyytensä takia, jos joutuu korottaa ääntä perheen toiselle koiralle Lempille tai hevosille ja Rio on lähellä niin hän hakeutuu heti pois tilanteesta ja palaa kun tilanne on rauhallisempi + hän lukee paljon ihmisen mielen tilaa esim. jos minä olen surullinen tai kipeänä niin Rio hakeutuu lähelle ja pysyy lähellä aina kun siirryn jonnekin. Rio rakastaa olla ihmisten seurassa rapsutettavana ja nukkua ihan vieressä ja on aina innoissaan mukana kaikessa mitä hänen kanssaan keksiikään tehdä. Treenatessa Rio yrittää aina parhaansa ja haluaa aina miellyttää ohjaajaansa. Rio palkkautuu parhaiten lelulla mutta myös nameilla pienissä määrissä. Hän tekee kaiken ensin rauhassa ja miettien mitä hänelle opetan jonka jälkeen pikku hiljaa lisää tehoja kun varmuutta tulee tekemiseen lisää, joka on tosi kiva ominaisuus. Rion kanssa treenataan agilityä ja toivottavasti uskaltaisin korkata ensimmäiset agilitykisat ensi vuoden puolella. Treenataan myös tokoa hömpäten/hauskan tekemistä kotosalla itsekseen tai kaverin kanssa.

Arjessa Rioa on helppoa ottaa mukaan kaikkialle ja hänen kanssaan on aina kivaa tehdä kaikenlaista. Hän rakastaa vettä ja uimista, hänellä ei ole mitään pinta-arkuuksia, enkä ole huomannut että olisi mitenkään paukkuherkkä.

Kun Rio on innoissaan jostain esimerkiksi toisten koirien treenatessa tai ollaan lähdössä jonnekin niin hän alkaa aika helposti vinkumaan, mutta hän ei ole mikään haukkuja ja muutenkin todella hiljainen koira❤. Rio on aivan ihana koira, joka on opettanut minulle todella paljon lisää ja hänen kanssaan on aina kiva tehdä, minun pikku timantti❤

videolinkkejä agilitytreeneistä:

https://youtu.be/MDHhij0ZV5c

https://youtu.be/ZFkrCUZqt78