Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Hieno triplanolla Ilolle Lohjalta 6.4.2019 sijoituksilla 1.; 1. ja 2.

Lauantaina meni kisat aikas nappiin Lohjalla!! Ilolle triplanolla!!! Sijoituksetkin aika jees…sijoitukset 2.; 1. ja 1. (29-36 osallistujan joukosta). Nyt meillä on sitten jo 12 nollaa niistä 15 jotka vähintään tarviis olla jos mielii maajoukkuekarsintoihin kesäkuussa.
Ilon kanssa parannettiin joka radalla. Tuolla ekalla agiradalla tuli parikin käännöstä vähän huonosti ja aikaa paloi, mutta tokalla agiradalla vain aan jälkeen hiukan pitkäksi kurvi, mutta muutoin sujuvasti. Vikalla hyppiksellä meni kyllä aikas nappiin ja voitettiin sekunnilla seuraava eli viime vuoden maajoukkue-edustaja Niina-Liina ja Thor.

Iisille myös yksi nolla tänään sijalla 3./36. Lujaa se isoäitikoirakin paineli… vain 0,23 sekuntia Ilon ajasta takana.
ja ne kaksi muutakin oli kyllä niin lähellä myös Iisin kanssa… ohjaaja vaan möhläs helpot kohdat. Ekalla agiradalla en jarruttanut riittävästi ennen suoraa putkea ja pari mutkaa pitkäksi ja sen johdosta pituuden palikka nurin. Ja vikalla radalla sit taas aloin jarrutella liikaakin ennen yhtä hyppyä ja siitä ihan turha kieltovirhe. No nämä täytyy ottaa taas hyvänä muistutuksena, että myös Iisiä on ohjattava… että ei se sentään ihan ilman ohjausta osaa nollia tahkoa vaikka fiksu onkin :).

Ja vitsi kuinka ihanan aurinkoinen kevätpäivä oli lauantaina. Oli ihana lähteä yhdessä Sannin ja koirien kanssa metsälenkille kisareissun jälkeen.

Harmi että nyt ei ole videomateriaalia, kun Kepo-isä ei päässyt kisoihin mukaan. Mutta tässä sit valokuvat tuloslistoista :).koirat metsässä ihku ei katso kameraan koirat metsässä ilon katse ei kameras tuloslista eka agirata ilo toka lohja 6.4.2019 tuloslista hyppis ilon voitto lohja 6.4.19 tuloslista toka agirata ilon voitto iisi kolmas lohja 6.4.19