Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Agilitykoulutuspäivä Liedossa sunnuntaina 16.6.2024 (AVA3 tukikoulutus) Kouluttaja: Taija Salokannel

Ilmo avattu ti 16.4.2024 ja ilmo auki niin kauan kuin paikkoja on!

 

Vietetään mukava agilitykoulutuspäivä kevätkauden päätökseksi Tsaun hallin tilavalla sisäkentällä Liedossa! Tsau tarjoaa treenitilan käyttöön tukeakseen kouluttajan AVA3 kouluttautumisen kustannuksia.

 

Koulutukset 1,5 tunnin ryhmissä, joissa jokaisessa max 4 koirakkoa, joten treeniaikaa jokaiselle väljästi! Ensin porukalla yhteinen n. 10-15 minuutin rataantutustuminen, jonka jälkeen jokaisella yksilöllistä treeniaikaa noin 18-20 minuuttia koirakkoa kohden, jonka voi halutessaan jakaa kahteen osaan jaksamisen parantamiseksi tai koiran vaihtamiseksi välissä . Treeniaikaa siis väljemmin kuin viikkotreeneissä! Harjoittelukuviot eli ratapiirroksen saat toki viimeistään treenejä edeltävänä päivänä sähköpostiisi!

 

Koulutuksen hinta on 33 e/koirakko (sis. alv 24 %) ja ekan ryhmän koirakoilta vain 30 e/koirakko (jos on mukana auttamassa radanrakentamisessa). Aloitetaan radanrakennus klo 9.30 aamulla ja varsinaiset ryhmät siis klo 10 – 19  välillä. Päivän aikana korkeintaan 6 ryhmää eli 24 koirakkoa! Maksuksi käyvät myös liikuntaedut: smartum, Eazybreak, e-passi tai edenred. Ilmot viim. 9.6. tai niin kauan kuin paikkoja on. Ilmoittautumiset email: taija@salokannel.fi tai viestillä whats up tai tekstiviesti: puh. 040 755 6118. Kerro ilmoittautumisessasi koiran treeneissä yleensä käyttämä hyppykorkeus ja toiveesi ryhmäajalle tai rajoitteesi mikä aika ei käy. Koitan mahdollisuuksien mukaan koota ryhmät saman hyppykorkeuden koirakoista. Kerro myös koirasi nimi, rotu, ikä ja hieman teidän agilitytaustastanne, jos emme jo ennestään tunne. Kerro myös jos sinulla on toiveita treenin sisällölle. Ja toki myös omat yhteystietosi eli email ja puhelinnumero.

 

Tule rohkeasti mukaan koulutukseen! Tervetulleita mukaan sekä omat vakkarikoulutettavat että myös uudet tuttavuudet! Ei tarvitse olla myöskään Tsaun jäsen vaan yhtä tervetulleita ovat sekä jäsenet että Tsaun ulkopuoliset lajin harrastajat!

 

Kouluttaja Taija Salokannel on käynyt aiemmin jo agilityvalmentajakoulutukset AVA1 ja AVA2 (paria moduulia lukuunottamatta) ja tänä vuonna aloittanut ylimmän eli AVA3 liittokouluttajan koulutusohjelman. Kouluttaja on kouluttanut jo vuosia ensin seuran pienryhmäkouluttajana ja myöhemmin oman toiminimensä kautta agilitykursseja vetäen. Toiminimi Agipower toiminut aktiivisesti jo vuodesta 2013 alkaen. Vuosien varrella on kokemusta kertynyt paljon erilaisten koulutettavien kautta. Lisäksi kouluttajalla on ollut itsellään tähän mennessä 5 täysin omaa koiraa, jotka kouluttanut kaikki alusta alkaen itse. Jokainen näistä koirista on kisannut vuosia arvokisatasolla ja saavuttanut sekä agilityvalio- että hyppyvaliotittelit lähes heti kun se on ollut mahdollista. Kouluttaja kisannut myös itse kaikissa säkäryhmissä pikkumini-luokkaa lukuunottamatta. Ensi tuntuma agilityyn otettu jo vuonna 1994 ja vuodesta 1999 alkaen ensimmäisen täysin oman koiran kanssa syvemmin lajiin ”hurahtaneena” ja sille tielle jääneenä.

 

Tämän koulutuspäivän ideana on tehdä niin sanottua ison kentän treeniä. Käytetään hyväksi iso treenirata käyttäen pitkiä estevälejä ja harjoitellaan koiran irtoamista ja mahdollisimman hyvää itsenäisyyttä esteitä tehdessään, sekä tietysti ohjaajan ohjausvalintojen vaikutusta ja radanlukutaitoa. Treenissä voi keskittyä rataharjoitteluun tai lyhyempiin osioihin oman tarpeensa mukaisesti. Saa esittää myös toiveita koulutuksen sisällölle halutessaan! Treenissä valittavana samalla ratapohjalla haastavampi agilityrata ja hieman helpompia kuvioita sisältävä hyppyrata, joten kaikkien esteiden ei tarvitse olla vielä koirakolla hallussa osallistuakseen koulutukseen! Oman treeniaikansa saa myös tarvittaessa käyttää kokonaan tai osittain esim. keppiharjoittelun aloittamiseen ja siinä alkuun pääsemiseen myöhempää omatoimiharjoittelua varten. Keppiharjoittelun pohjana käytetään tällöin aluksi kujakeppejä ja ohjureita ja annetaan ohjeet miten niiden kanssa edetä yhteisen harjoittelukerran jälkeen omatoimisesti.

 

Vietetään yhdessä kiva yhteinen ja kuitenkin eteenpäin vievä treenihetki!

terveisin

Taija Salokannel, Agipower

email: taija@salokannel.fi tai puh. 040 755 6118