Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

FI52559/19 uros EASYPOWER’S DASH ”Dash”

 

pitkäkarvainen red merle valkoisin merkein

lonkat: B/A ,

selkä VA0 ja LTV0

kyynärät 0/0,

olkapäät: terve/terve (incoc),

polvet 0/0,

silmät: terveet,

viral..sydänkuuntelu: terve,

kivekset: normaalit

Linkkejä:

Dash agilitytreeneissä elokuussa 2021:

https://youtu.be/D43kGwOd3PY

 

Dash agilitykisoissa lokakuussa 2021:

https://youtu.be/5TDZlXR1uY0

 

FB_IMG_1638471689893Kuva: Jasmina Mero FB_IMG_1638471695580Kuva: Jasmina MeroFB_IMG_1638472045256Kuva: MageekuvaFB_IMG_1638472068120Kuva: Mageekuva

Dashin esittely:

Dash, eli Dapsu tai perheenkesken Kari (kasvattajan antama työnimi :)) on mutkaton ja tasapainoinen nuorimies. Olipa kyseessä arki tai treenit, Dash on aina mukana innostuneesti ja iloisesti. Arjessa Dashilla on tiettyä herkkyyttä, minkä ansiosta se on kotona hyvin mukautuvainen ja helppo koira ja sujahtanut hienosti meidän koiralauman alimmaiseksi. Dash juttelee isäntäväelle piippaamalla ja viihtyy hyvin kainalossa, mutta yhtälailla se voi nukkua omissa oloissaan eikä ole aina iholla kiinni. Vieraita ihmisiä ja koiria kohtaan Dash on yleisesti melko avoin ja sosiaalinen. Dashin kanssa on ollut helppo reissata ja se on ollut alusta asti kuin kotonaan niin purjeveneessä kuin hiihtoladullakin.

Dash on ollut tähän mennessä terve, sillä ei ole ollut iho-/anturaongelmia tai erityisen herkkä maha.

 

Dashin kanssa on pentuna kokeiltu tokoa, pelastuskoirajuttuja, ja käyty katsomassa lampaita. Sen laji on kuitenkin ohjaajan intressien vuoksi agility, vaikka intensiteettiä ja intoa riittäisi varmaan muihinkin aktiviteetteihin.

Dashilta löytyy saalisviettiä vaikka muille jakaa ja siitä osansa saavat jänikset ja peurat 

Treenatessa Dash on aina motivoitunut ja keskittynyt ja se tekee asioita suurella innolla mutta hyvällä tarkkuudella. Se ei ole ikinä ollut häiriöherkkä, eikä sillä ole agilityssä ollut mitään isompia ”ongelmia” (ohjaajan jahtaamista, flänkkäämistä, alusta-arkuutta, ylikuumenemista tms.). Se ei myöskään ole lainkaan herkkä virheille: se kestää toistoja ja palkkautuu tekemisestä, minkä vuoksi joidenkin asioiden oppiminen on voinut toisaalta hieman kestääkin ;) . Sen kanssa on edetty agilityssä maltilla ja nyt sen täyttäessä 2 vuotta ollaan aloitettu kisaamaan hyppyradoilla, joilla se on juossut 4 kisoissa 4 nollaa.