Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Agipower agilitykoulutukset

Koirakoulu Agipower on vuonna 2013 perustettu koirankoulutuspalvelu. Toiminimen takana on Taija Salokannel. Kouluttaja on harrastanut koiria ja agilitya aktiivisesti jo vuodesta 1993 lähtien. Koirakoulu Agipower tarjoaa koulutuspalveluja sekä yksityisille harrastajille että seuroille tms. Järjestää sekä valmiita kurssipaketteja että kiertää kouluttamassa agilitya tilaajan järjestämissä tiloissa missä päin Suomea vain! Voit kysyä tarjousta kaveriporukkasi, yhdistyksesi, kasvattiesi tms. agilityvalmennuspäiviin tai säännöllisempäänkin koulutukseen!

Kouluttaja toimii lähinnä ”Freelancer” pohjaisesti eli omaa hallia ei ole käytössä. Ulkokaudella on käytössä kouluttajan omalla kotitontilla Salossa pieni ulkokenttä murskepohjalla (15 x 25 m). Mutta kentän pienen koon ja syrjäisen sijainnin vuoksi kouluttaja järjestää pääsääntöisesti koulutukset muilla agilitykentillä. Tulevaisuuden suunnitelmissa on laajentaa kotikentän kokoa.

Koulutukset suunnitellaan asiakkaiden toiveiden ja/tai kehitystarpeiden mukaisesti. Kouluttaja tarjoaa agilitykoulutuspalveluita satunnaisesti oman päätyönsä ohessa. Koska agility ei ole kouluttajan päätyö on koulutusaikoja saatavilla rajoitetusti. Kouluttaja pystyy kuitenkin hyvinkin joustavasti järjestämään koulutusaikaa niin arkena kuin viikonloppuisinkin. Ota vain rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Katso tarkemmin valmiita koulutuspaketteja Tulevat koulutukset ja jo alkaneet koulutukset -otsikoiden alta!