Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Easypower’s Indiana Jones ”Kaiko”

Rekisterinumero: FI36307/23 s. 2.8.2023

Yhdistelmästä: Sinikka-Nemo

omistaja. Liia Silvennoinen, Kuopio

terveysinfo 15.12.2023:

  1. joulukuu 2023 ·

Liian omistama Kaiko (Easypower’s Indiana Jones) (Sinikka-Nemo) kävi tänään varmuuden vuoksi NS. Välikuvissa nyt 6 kk iässä. Terveeltä oli kuulemma näyttänyt tämänkin pojan luusto. Viralliset kuvat toki sit vasta vuoden iän jälkeen joskus mut tällaista väliaika infoa tähän väliin ❤️.

Nyt kovan kasvun aikana on liike välillä näyttänyt Liian silmiin erikoiselta, joten hän halusi hakea itselleen mielenrauhaa. Mutta onneksi kyse vain kasvuvaiheeseen liittyvästä kropan hallinnan opettelussa eikä mistään ongelmasta sinänsä. Koira ei tahdo pysyä mukana jalkojen kasvun tahdissa. No mutta nyt sit ikä alkaa olla sellainen et suurin kasvupyrähdys lienee takana ja seuraavaksi sit kehittyy vakaammaksi ja lihaksekkaammaksi… Menohaluja pieneen koiraan mahtuu vain vielä enemmän kuin kropan hallintaa

kuva: Valoisalla photography

kuva: Valoisalla photography

 

Liian kirjoittama esittely 12/2023

Tigrun lapsenlapsi E. Indiana Jones ”Kaiko” on ainakin osoittautunut juuri sellaiseksi mitä olen aina toivonut, on oikeastaan ollut enemmänkin.

Arjessa helppo, avoin, hyvin ohjautuva, halailija (ei kyllä tosiaan huomaamaton vaan aina haluaisi olla ihmisen kainalossa rapsuteltavana) omilla jaloillaan seisova ilopilleri. Jotkut ihmiset on aivan maailman ihanimpia (etenkin lapset), jotkut ei kiinnosta yhtään. Kaikki koirat ollut ok tähän asti, mielellään leikkii kaikkien kanssa. Jonkin verran on dominoivuutta, mun toinen koira on ainoa jolle mahansa mm. kääntänyt. Ei mielistele, mutta ei provosoi/provosoidukaan. Pentuna näki joitain vähän tulisempiakin tyyppejä niin ei ottanut ollenkaan itseensä Raju leikkijä oli että piti aina välillä vähän rajoittaa herran meininkejä. Joillekin äänille oli pentuna herkkä että vähän jäi ihmettelemään, esim. koiran haukunta, sarjoissa painostava musiikki mutta ei enää. Täysin alustavarma. Pienesti on terävyyttä, mutta tasapainoinen tyyppi kokonaisuudessaan.

Treeneissä tulta ja tappuraa, taistelutahtoinen mutta kuitenkin kovin keskittymiskykyinen tyyppi (ei oo missään treeneissä häirinnyt vaikka ollut halli täynnä haukkuvia koiria). Ei vuoda yli korkeassakaan vireessä. Lelumotivaatio loppumaton, on ahne ja tykkää hirveesti kehuista. Hyvä on-off. Ainoa ”huono puoli” tässä pentusessa on se että on tosi kova vahtimaan, mutta toisaalta kun korvessa asutaan niin luo myös turvaa.

Kovasti toivon, että mahdollisesti tästä tyypistä saisin itse myös joskus jatkoa tai ainakin samoista sukulinjoista. Sen verran tykästynyt olen Voisin ottaa vaikka sata Kaikoa

Kaiko 15.12.2023

Kaiko 15.12.2023

Kaiko 15.12.2023

Kaiko 15.12.2023

smartdog-pentutestiin liittyen:

Perroscent

  1. joulukuu 2023·

Katsokaa nyt mikä ihanuus kävi tänään PENTUtestissä!

Kaiko bordercollievauva

Hirmuisen reipas, avoin ja itsevarma. Sekä itsenäinen että sopivasti apua pyytävä ongelmanratkoja supertaitava eleiden tulkitsija V-aitasprintteri ja alustataituri vielä myös.

Leikkiminen oli supersiistiä ja testitila tuli tsekattua joka senttimetrin alueelta

Olipa kiva kun kävit testissä Kaiko

#smartdog_pentutesti

#tunnekoirasi

#smartdog_kuopio

#perroscent

#bordercollie

Kaiko pentutestissä 9.12.2023

Kaiko pentutestissä 9.12.2023