Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Tänään 16.3.19 Liedossa 5 nollaa Iisin ja Ilon kanssa! Vain yhdeltä radalta yksi pikkuvirhe muutoin olisi ollut 6 nollaa.

Välillä nää koiraharrastukset antaa ja sit taas ottaa. Jos eilen oli ikävämpiä uutisia pentusuunnitelmien onnistumisten kanssa niin tänään harrastuskentällä omien koirien kanssa meni huippuhyvin!!

Oltiin Liedossa kisaamassa ja meillä yhteensä 6 starttia Ilon ja Iisin kanssa… näistä 5 nollaa neljällä palkintosijalla!! Aika hyvin! Ja se viimeinenkin Ilon rata oli niin lähellä nollaa… ohjaaja sortui yliohjaamiseen ja yksi hyppy meni ohi.

Tämä taisi olla tämän ohjaajan paras onnistumisprosentti kahdella koiralla kisatessa :). Vaikka ohjaaja olikin ihan puolikuntoinen jo viikon vaivanneen kovan flunssan vuoksi.Tämän flow-tilan kun sais siirrettyä myös viikon päästä oleviin halli-sm kisoihin. Hienosti meni nyt monen viikon lomatauon jälkeen ja ilo oli tauolla jo pari viikkoa ennen lomaakin.

Iisille siis triplanolla sijoilla 3. 5. ja 3. Ilolle tuplanolla sijoilla 1. ja 2.

Nyt on ohjaaja aika happy :). On mulla hienot koirat
Tässä meidän kaikki tän päivän radat: