Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Yanda astutettu ensi kerran su 17.2.2019 Dingolla!!

Ihanaa nyt päästään jännittämään että saadaanko koiranpentuja pääsiäisen paikkeilla. Yanda eli Easypower’s Betty Boop on astutettu sekä su 17.2. että maanantaina 18.2.2019 Dingolla eli Johan on Jäämies -nimisellä uroksella noin virallisemmin. Tarkemmat tiedot pariskunnasta löytyy mm. tuolta pentusuunnitelmien alta d-pentueen kohdalta.

 

Yanda ja Dingo vaikuttivat ainakin kovasti tykkäävän toisistaan ja jo koirien ensitreffit juoksun aikana tuottivat tulosta. Joten nyt toivotaan että kaikki menee hyvin ja saadaan heistä terveitä, sporttisia, aktiivisia ja innokkaita yms. bordercollien pentuja. Parhaimmillaan Yandan ja Dingon ominaisuudet voivat täydentää toisiaan tosi hyvin ja jäämme mielenkiinnolla katsomaan että millaisia koiralapsia he mahdollisesti saavat, jännittävää.