Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Lohjalla kisaamassa Iisin kanssa la 9.2.2019 kaksi nollaa sijoilla 1. ja 2. ja oli se kolmaskin nolla niin lähellä

Tänään kisasin Lohjalla vain Iisin kanssa. Onneksi lähdin vaikka pari kertaa mietinkin että jaksanko lähteä ollenkaan, koska Ilo ei päässytkään :(. Ilo ontui torstaina toista takajalkaansa… ilmeisesti joku lihasvenähdys tai pieni revähdys… joten nyt otetaan sen kanssa iisisti muutama viikko ja toivotaan että on pian taas kaikilta osin hyvässä kunnossa.

Niin mutta siis mun oma rakas luottopakkini Iisi näytti taas kerran taitonsa tänään. Tänään kolmesta radasta yhteensä 4 nollamerkintää kisakirjaan, hih. No okei kaksi niistä tuli viime viikonlopun perusteella kun kisakirja oli silloin unohtunut kotiin. Mutta kaksi tuli tänään lisääkin. Ja sijoituksetkin paranivat olen 1. ja 2 (Espoossa viikko sitten 2. ja 3.).
On tuo kyllä niin taitava koiruus… ja keskimmäiseltä radaltakin olisi nollan tehnyt, mutta ei löytänyt keppejä ajoissa koska ohjaajansa oli liian takana… löysi viime tipassa mutta oli kerennyt edetä liiaksi ja tupsahti kakkosväliin.

Tuon koiran kanssa meneminen on vaan niin Iisiä… osaa lukea mua niin hyvin ja taitojakin jo niin paljon että hyvin paikkaa välillä ohjaajansa kömpelöä etenemistä. Hieno koira!

Tässä meidän kaikki kolme rataa tänään. Vauhdikkaita ratoja… sai taas juosta!