Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Salossa tammi-toukokuussa 2018 agilityvalmennusta Torstai-iltaisin lähes viikottain!

AGILITYVALMENNUS SALON KOIRAHALLILLA TORSTAI-ILTAISIN KEVÄÄLLÄ 2018

Paikkatilanne su 11.3.18.: max. 5 kokonaista paikkaa ja lisäksi joitain irtopaikkoja (nämä tarkentuvat myöhemmin… niin kauan kuin tilaa riittää voi varata irtopaikan mistä vain haluamaltaan kerralta)

Jaksossa 2 harjoittelupäiviä yht. 9 krt treenit ovat lähes joka viikko torstai-iltaisin ajalla 22.3. – 31.5.2018 (vain 29.3. ja 26.4. ei treenejä)
2-jaksoon ilmoittautumisaikaa to 15.3.2018 asti tai niin kauan kuin paikkoja on!’

Agilityvalmennukseni jatkuvat myös keväällä 2018 Salon koirahallin isommalla sisäkentällä (keinonurmella) tammikuun puolesta välistä alkaen torstai-illoissa! Treenit edelleen siis mukavalla puolilämpimällä hallilla hyvällä keinonurmi-pohjalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä.


Ilmoittaudu ihmeessä mukaan jos haluat tulla pitämään koirasi kanssa kivaa agilityn merkeissä! Ilmoittautumiset 2-jaksolle viim. to 15.3.2018 tai niin kauan kuin tilaa riittää. Ilmoita samalla millä aikatauluvälillä sinulle treeniaika parhaiten sopii. Koitan mahdollisuuksien mukaan koota ryhmät tason/koiran säkäluokan mukaisiksi! Ilmoittaudu mieluiten sähköpostitse: Taija(at)salokannel.fi. Minut saa toki kiinni myös puhelimitse tarvittaessa: puh. 040 755 6118


Kurssin hinta on 243 e/koirakko/9 treenikerran jakso (saa maksaa sovittaessa 1-4 erässä). Jos ilmoittautuu 2.1.2018 mennessä molempiin jaksoihin (1-jakso ollut tammi-maaliskuussa 2018)samalla kertaa ovat jaksojen hinnat 240 e/jakso.


Mikäli et pääse jollekin treenikerralle mukaan ja tiedät sen jo noin 1 viikkoa ennen jakson alkua voin hyvittää kurssimaksusta 23 e/poissaolokerta. Voit myös myydä itse poissaolokertasi jollekin kaverillesi normaalin kurssimaksun hinnalla tms. Maksuksi käy myös Smartum-maksu!
Mikäli et halua tulla kokonaiselle kurssille, voit kysyä myös mahdollisia irtokertapaikkoja. Irtokerran hinta on 29 e/koirakko.


Alustavat ryhmäajat ovat seuraavat (lopulliset ryhmäjaot tehdään ilmoittautuneille sopivien kellonaikojen puitteissa, mutta ryhmissä max. 5 koiraa/1,5 h tai 3 koiraa/h):
• klo 16.00 – 17.00 max. 3 koirakkoa
• klo 17.00 – 18.30 max 5 koirakkoa
• klo 18.30 – 20.00 max 5 koirakkoa
• klo 20.00 – 21.30 max 5 koirakkoa


Kursseilla harjoitellaan pääsääntöisesti erilaisia agilityn rataharjoitteita. Tasovaatimuksia treeneihin tulijalle ei ole. Koska nyt treenejä on lähes viikottain sopii treenit hyvin myös aloitteleville agilityharrastajille! Treenit sopivat siis sekä pennuille, mölleille, kisaaville että niille 3-luokan taitajillekin.

Pyrin tarjoamaan jokaiselle sopivasti haastetta oman osaamistaitonsa mukaisesti. Sopeutan treenin aina koirakon taitojen mukaisesti ja koitetaan saada ryhmät mahdollisuuksien mukaan koottua samantasoisista koirakoista – aikatoiveet huomioiden kuitenkin. Treenien sisällölle saa vapaasti esittää myös toiveita! Voidaan myös keskittyä eri koirakoiden kanssa hieman eri teemaan jollakin harjoittelukerralla näin halutessa tai siihen ollessa tarvetta. Voidaan pitää jollakin kerralla esim. kontakteihin keskittyvää treeniä, jos sille on tarvetta/halukkuutta. Tavoite on kehittää/opettaa sekä koiran että ohjaajan agilityssa tarvittavia taitoja ja samalla viettää mukavaa laatuaikaa ohjaajan ja koiran kesken!

Terveisin
Taija Salokannel, Koirakoulu Agipower