Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Agilityvalmennus Salon koirahallin ulkokentällä to-illat kesä-heinäkuu 2019

6 kerran ulkokurssi to-illoissa Salossa 6.6. – 11.7.2019

 

AGILITYVALMENNUS SALON KOIRAHALLIN AIDATULLA JA TILAVALLA ULKOKENTÄLLÄ TORSTAI-ILTAISIN KESÄLLÄ 2019

 

ilm. avattu ke 24.4.2019

Harjoittelupäiviä yht. 6 krt eli treenit ovat joka viikko torstai-iltaisin ajalla 6.6. – 11.7.2019

Kurssille ilmoittautumisaikaa su 2.6. asti tai niin kauan kuin paikkoja on! Varmistathan paikkasi ajoissa… koulutusta ulkokurssilla vain klo 16.30-21 välillä!

 

Treenit siis täysin aidatulla tilavalla ulkokentällä Salon koirahallilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Ukkosilman sattuessa treeni-iltaan – siirrämme treenit toiselle illalle.

 

Ilmoittaudu ihmeessä mukaan jos haluat tulla pitämään koirasi kanssa kivaa agilityn merkeissä! Ilmoita samalla millä aikatauluvälillä sinulle treeniaika parhaiten sopii. Koitan mahdollisuuksien mukaan koota ryhmät tason/koiran säkäluokan mukaisiksi! Ilmoittaudu mieluiten sähköpostitse: Taija(at)salokannel.fi. Minut saa toki kiinni myös puhelimitse tarvittaessa: puh. 040 755 6118

 

Kurssin hinta on 150 e/koirakko/6 treenikerran jakso (saa maksaa sovittaessa 1-2 erässä). Maksuksi käyvät myös Smartum -maksut.

 

Mikäli et pääse jollekin treenikerralle mukaan ja tiedät sen jo noin 1 viikkoa ennen jakson alkua voin hyvittää kurssimaksusta 22 e/poissaolokerta. Voit myös myydä itse poissaolokertasi jollekin kaverillesi normaalin kurssimaksun hinnalla tms.

Mikäli et halua tulla kokonaiselle kurssille, voit kysyä myös mahdollisia irtokertapaikkoja. Irtokerran hinta on 27 e/koirakko.

 

Alustavat ryhmäajat ovat seuraavat (lopulliset ryhmäjaot tehdään ilmoittautuneille sopivien kellonaikojen puitteissa, mutta ryhmissä max. 5 koiraa/1,5 h tai 3 koiraa/h):

  • klo 16.30 – 18.00 max 5 koirakkoa
  • klo 18.00 – 19.30 max 5 koirakkoa
  • klo 19.30 – 21.00 max 5 koirakkoa

 

Kursseilla harjoitellaan pääsääntöisesti erilaisia agilityn rataharjoitteita. Tasovaatimuksia treeneihin tulijalle ei ole. Koska nyt treenejä on lähes viikottain sopii treenit hyvin myös aloitteleville agilityharrastajille! Treenit sopivat siis sekä pennuille, mölleille, kisaaville että niille 3-luokan taitajillekin.

 

Pyrin tarjoamaan jokaiselle sopivasti haastetta oman osaamistaitonsa mukaisesti ja samalla taitoja kehittäen. Sopeutan treenin aina koirakon taitojen mukaisesti ja koitetaan saada ryhmät mahdollisuuksien mukaan koottua samantasoisista koirakoista – aikatoiveet huomioiden kuitenkin. Treenien sisällölle saa vapaasti esittää myös toiveita! Voidaan myös keskittyä eri koirakoiden kanssa hieman eri teemaan jollakin harjoittelukerralla näin halutessa tai siihen ollessa tarvetta. Voidaan pitää jollakin kerralla esim. kontakteihin tai keppeihin tms. keskittyvää treeniä, jos sille on tarvetta/halukkuutta. Tavoite on kehittää/opettaa sekä koiran että ohjaajan agilityssa tarvittavia taitoja ja samalla viettää mukavaa laatuaikaa ohjaajan ja koiran kesken!

 

Terveisin

Taija Salokannel, Koirakoulu Agipower