Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Ilon pennut syntyivät su 7.10.2018

Onpa aikaa kun olen viimeksi kerinnyt tätä kotisivujen kuulumisia päivitellä. Koitan taas aktivoituia näidenkin suhteen!

Tosiaan Wiksu – Dingo yhdistelmä ei sitten toteutunutkaan… Astutus ei onnistunut myöskään kesän juoksusta. Joten näillä näkymin Wiksusta ei saada äitiä.

Mutta onneksi täyssisko Ilon eli tuon oman koirani astutus meni hyvin elokuussa. Ja myös synnytys sujui tosi hyvin ja siitä tuloksena täsmälleen laskettuna päivänä eli 7.10.2018 syntyi 7 pientä koiranalkua. Tuli 4 urosta ja 3 tyttöä. Eli Ilo – Jim pentueesta tulikin meidän C-pentueemme.

Ihanan reippaan oloisia pieniä koiran alkuja ovat kaikki. Painonkin ovat hienosti jokainen tuplanneet ensimmäisen viikon jälkeen. Kauniitakin ovat… 2 ruskea-valkoista urosta ja loput ovat ruskeatricoloreja. Ihanaa päästä seuraamaan millaisia koiria heistä vielä kasvaa.

Kaikilla on jo kodit tiedossa, jollei mitään yllättävää tapahdu. Seuraavat pentueet meille suunnitteilla sitten ensi vuodelle mun B-tytöille Yandalle ja Tigrulle. Koitan päivittää tarkemmat suunnitelmat näistä pentueista mahdollisimman pian myös kotisivuilleni. Toivottavasti myös nämä suunnitelmat onnistuvat hyvin.

mde

 

20181013_222635 mde  mde mde mde