Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Kisaamassa pitkästä aikaa 11.3.2018 Liedossa… ja kuinkas kävikään… ohjaajan reisi meni käyttökelvottomaksi

Nyt kyllä harmittaa… reväytin tms. vasemman reisilihakseni sunnuntaina Liedon agilitykisoissa, äsh.

Ei olla tässä talven aikana juurikaan edes kisattu… mitä nyt noissa eo-karsinnoissa käyty… ja niihin piti mennä kahden viikon päästäkin Vantaalle, jossa silloin siis eo-karsinnat ja halli-sm kisat. Olen molempien koirien kanssa mukana myös Tsaun maxijoukkueessakin. Mutta nyt ei tiedä vielä että pääsenkö sittenkään osallistumaan… piti hakea vähän kisatuntumaa noita kisoja silmällä pitäen ja kuinkas sitten kävikään, harmi!!

Kisasin poikkeuksellisesti kahtena päivänä eli jo lauantaina kun kerran kotikisat oli ja sunnuntaina oli tarkoitus vielä startata Ilon kanssa kahdesti ja Iisin kanssa kerran. Lauantaina meni vielä juoksu ihan hyvin itsellä. Ja Iisi the nollakone starttasi kahdessa startissa ja molemmissa teki selkeät nollat… molemmilta sijoituksella 2. Ilo jatkoi pikkuvirheidensä sarjaa… hyviä kokonaisuuksia toki, mutta joku pikkuviba aina jossain. Mutta lähdöt ja kontaktit toimi hyvin, johon oon tosi tyytyväinen… kisataukoilu on auttanut näihin :). Ja keskiviikkona epävirallisissa kisoissa Ilo veti niin hienosti kaksi kertaa avoimen agilityradan… voittaen reilusti… ja kun tehtiin sama rata kahdesti niin tehtiin molemmilla lähes samat ajatkin. Mut virallisissa nyt ollut näitä yhden tai kahden pikkuvirheen mokia.

Eli koirat on kyllä hyvässä kisakunnossa vajaan kahden viikon päästä olevia kisoja ajatellen, mutta itsestäni en tiiä… oudosti tuo lihas revähti tms. kolmannen startin alkusuoralla Ilon kanssa… hyvin näkee videolta kohdan jossa jalka pettää minulta ja juoksu tyssää. Olin kuitenkin jo samana päivänä kaksi rataa juossut ilman kipuja ja lihakset jo valmiiksi lämpimät. Kurjaa tämä kun ikää tulee lisää niin kroppa ei enää pelitä samalla tavalla. Jalka ei oo ihan mahdoton… kävely onnistuu suht hyvin mutta kipua tuntuu kun jalkaa laittaa tiettyihin asentoihin ja juoksusta ei nyt juuri tulisi kyllä mitään.

Kokosin tähän ekaksi tuon revähdys-startin, jonka jätin kesken… sit laitoin eiliseltä pari starttia molemmilta koiriltani perään. Iisin kanssa on kyllä niin helppo mennä… ja Ilonkin kanssa kyllä, mutta aina vaan tuntuu kerkiivän tulla joku pikkujuttu…