Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Eo-karsinnoissa Liedossa su 28.1.2018 Ilon ja Iisin kanssa

Käytiin pitkästä aikaa kisaamassa Ilon ja Iisin kanssa Liedon EO-karsinnoissa. Viimeksi ollaan kisattu joulukuun alussa.

Hitsin vitsi… kyllä se vaan edelleen on Ilon kanssa niin pienestä kiinni. Eli meidän yhden virheen lipsahdukset senkuin jatkuvat. Eli ekalla radalla vain keppien vika väli jäi tekemäti, tokalla radalla hyvän hyppärin jälkeen kolmanneksi vika rima tippui, kun Ilo tsuumasi jotenkin hypylle tulon väärin ja teki jonkun hassun ponnistuksen. Vikalla radalla sit yks takaakierto epäonnistui.

No Iisi on varma tekijä edelleenkin… tehtiin yhtä rimanpudotusta vaille triplanolla tänään… mutta aika ei riittänyt hyviin sijoituksiin tänään… jäätiin yli 3 s. kärjestä.. se on paljon se… joten kokonaissijoituksemme oli vain 23./89 tänään. Mutta on se kyllä sellainen mun toinen puolisko radalla… kulkee kuin ajatus kyllä. Ja kyllähän Ilokin kulkee tosi hyvin… se yksi pikkulipsahdus vaan vainoaa meitä usein.

On ne kyllä ihan päteviä koiria ja mukavia harrastuskavereita. Huomenna koirat fyssarille ja sit taas parin viikon tauolle kokonaan kun vähän muuta ohjelmaa tiedossa :)

tässä meidän tän päivän kaikki yht. 6 starttia… aikamoinen tahti oli kisapäivänä päällänsä… tuossa ei välissä kauaa palauteltu etenkin kun kahdella koiralla kisasi… pysyi lämmöt päällänsä yhdellä alkulämmittelyllä…