Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Molemmille koirille nollavoitot Tsaun kisoista 9.-10.12.2017!

Tänä viikonloppuna molempina päivinä kisaamassa Tsaun kisoissa Ilon ja Iisin kanssa. Kaksi kisapäivää peräkkäin on kyllä meille vähän paljon… vaikka tänään olikin vain 2 starttia/koiruus.


Molemmille koirille yhdet nollavoitot taasen! Iisille lauantaina ja Ilolle tänään sunnuntaina molemmat Jouni Kauton agilityradoilta. Ilolle tämä oli sen nollista ja neljäs voitto peräkkäin! Tämäkin voitto ihan mukavalla aikakaulalla (toisena olleeseen bc:hen ero 4,73 sekuntia) On se aika menijä :) vielä kun saataisiin myös nollaprosenttia nostettua.
Iisille myös toinenkin nolla Jari Suomalaisen radalta sijoituksella 4. lauantaina.

,
Muut radat niin lähellä nopeaa nollaa!! Meidän virheet on kyllä useimmiten niin minimaalisen pieniä… mutta ratkaisevia. Tietyllä tavalla se harmittaa enempi vaikka toisaalta pitäisi olla tyytyväinen että mulla on noin pätevät ja innokkaat koirat että virheetkin on tosi pieniä. Tuli 1 rima, 1 putken väärä pää… yksi myöhästynyt hypylle työntö, yksi ylivahva hypyn taakse työntö ja siksi väärä hyppy tai yksi epäonnistunut takaakiertoon lähetys tms. Mutta paljon meni tosi haastavia kohtia kyllä tosi hyvinkin! Että ei nuo virheelliset radatkaan suinkaan huonoja olleet… mutta kun vauhti on kokoajan siinä lähes 5 m/s tai hiukan yli niin se pikkupikku virhekin käy aikas äkkii.

,
Koostin tähän meidän viikonlopun parhaita ratoja…ekana oikeutetusti nollavoittoradat molemmilta koirilta