Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Marraskuun kisakuulumisia: ekat tuplavoitto Ilolle ja Iisille samalta radalta siis – sekä hieno nollavoitto Ilolle myös 25.11.17 Liedon kisoissa! Harmi että Pietarsaaren Eo-karsinnat eivät meidän osalta ihan onnistuneet.

Käytiin hakemassa pitkästä aikaa kisatuntumaa agilitykisaamiseen 12.11.17 Liedon kotikisoissa. Onnistuin ekan kerran ottamaan kaksoisnollavoiton Ilon ja Iisin kanssa! Aiempi ennätyksemme on ollut 1. ja 3. sija. Olipas aika haastavan radan Janne Karstunen tehnyt tuolloin, mutta onnistuin molempien koirien kanssa… vaikka toki vähän aikaa vieviä myöhästymisiä siellä tuli meillekin.

Ihanaa kun alkaa Iisikin olla paremmin toipunut vihdoin toisen pentueensa jälkeen… ei jäänyt tuolla radalla kuin vain 0,88 sekuntia tyttärelleen Ilolle vaikka Iisin kanssa tuli parissa kohtaa jopa enempi sähellystä kuin Ilon.kanssa. Samana päivänä tehtiin Iisin kanssa myös toinen nolla sijoituksella 3. Ilon tehdessä pieniä mutta ratkaisevia virheitä.

Tässä kooste 12.11.17 tsaun radoilta:

Pietarsaaren agilityn Eo-karsinnat 19.11.2017

Ei nyt tullut niitä nappionnistumisia tuolta Pietarsaaresta. Virheemme eivät olleet isoja mutta ratkaisevia. Ekalla radalla Iisille kyllä nolla, mutta vauhti ei ollut parhaimmillaan. Muilla radoilla menot parani mutta pieniä virheitä.
Hyppiksellä Iisin kanssa putosin hetkeksi kartalta ja tuli kieltovirhe yhdeltä hypyltä… ja sit bonushyppy vielä pituuden jälkeen. Ilon kanssa hyppäri meni paremmin ja tiputettiin 1 rima ja se sama bonushyppy kuin iisillekin… mutta vitsi että kulki kyllä muuten tuon tosi vaikean radan kivasti!
Finaalirata meni myös molemmilla koirilla tosi kivasti… harmi että molemmat tekivät ainoan virheensä siinä pituuden vikan palikan kaatamalla.. Ilon aika olisi ollut kärkiaikaa vain 1,2 sekuntia huonompi…
No treenilöt jatkuu ja onneksi Eo-kisoihinkin on vielä 2 karsintakisaa jäljellä… seuraavaksi jo tammikuussa kotikisoissa Liedossa :). Jospa me vielä onnistuttaisiin kun treenataan lisää!
Tässä koosteena Iisin eka rata, ilon hyppis ja ilon finaalirata.
Kivaa oli ja halli oli kyllä tosi upea! Vähän oli haastetta siinä kun omat vuorot olivat niin peräkkäin… vain 10 koiraa aina välissä ja siinä välissä piti keritä hakemaan toinen koira toiselta puolen hallia yms. vähän haastetta keskittymiseen toi tuo lisää :)… no tätäkin pitää harjoitella… loppua kohden parani suoritukset!

Liedossa Att:n kisoissa 25.11.2017 mm. Ilolle hieno hyppärivoittonolla!
Mun rakas punainen ferrarini Ilo meni ja voitti luokkansa nopeimmalla ajalla hyppyradan att:n kisoissa 25.11.17! On se aika epeli :). Huomasin kisakirjasta että Ilon viimeisimmät 3 nollaa on kaikki myös voittonollia! Ja niin pienestä on usein myös nuo pikkuvirheidenkin radat kiinni… jospa se siitä vielä nollaprosenttikin paranisi pikkuhiljaa.
Tänäänkin 2 muuta rataa meni muuten tosi hyvin mutta jouduin palauttamaan koiran lähtöön tokalla radalla ja sit puomin jälkeen lopetettiin kun ei maltti riittänyt ottaa kontaktia hyvin. Myös vika rata Iloltakin muuten hyvin mutta 1 rima tuli alas ja puomilta tuli pois liian aikaisin.
Iisinkin kanssa vedettiin ihan hyvin. Tehtiin tuplanolla! Lähes tripla… mutta kuinka ohjaaja puhtaan radan ihan lopussa oli hiukan huolimaton ja päästi koiran liukahtamaan liian aikaisin maalihypylle, hups!
Mä tähän koostin noita tän päivän ratojamme… laitoin kaikki muut paitsi Iisin ekan hups- radan… hyvä muistutus että huolellinen on oltava jokaisessa paikassa.

Jospa sitten parin viikon päästä kotikisoihin pitää mennä seuraavaksi… vaikka maltin lisäämiseksi pitäisi kyllä keskittyä pidempäänkin treenaamiseen kisaamisen sijasta etenkin Ilolla.