Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Alkusyksyn 2017 kisakuulumisia… joukkuepiirimestaruus, muutamia nollavoittoja yms.

En olekaan pitkään aikaan saanut aikaiseksi päivittää kisakuulumisiamme yms. myös tänne kotisivuillemme… korjataanhan taas asiaa ja laitetaan tähän vähän koostetta…

Sm-kisojen jälkeen eli kesä-heinäkuun vaihteessa kisasin molempien koirieni kanssa agilityn mm-karsinnoissa Liedossa. Sekä Iisi että Ilo pääsivät molemmat mukaan myös sunnuntai-päivälle… mutta harmittavasti sitten sieltä tuli pieniä virheitä ja maajoukkuepaikat jäivät tänä vuonna väliin.. mutta ensi vuonna sit taas vuoden kokeneempana yrittämään… Ilo kyllä näytti minulle että mahdollisuuksia on vaikka mihin kunhan kokemusta karttuu hieman lisää… tässä kooste meidän mm-kisaradoistamme heinäkuussa 2017:

Pidettiin taas mm-karsintojen jälkeen vähän agilitylomaa ja mentiinkin sit lähes kylmiltään kisaamaan elokuun puolessa välissä Lounais-suomen piirimestaruuskisoihin. Yksilökisoissa pieniä virheitä, mutta voitettiin sentään maxien joukkuemestaruus.. olin joukkueessa 2 koiralla eli sekä Ilolla että Iisillä. Lisäksi joukkueessamme oli Santtu Stenberg ja Rai rai sekä varakoirakon paikalta mukaan starttasi yllättäen myös Marika Ruohonen ja Tykki. Joukkueemme tulos oli 5, kun Iisi ja Rai rai tekivät nollat ja Ilolta tippui 1 rima… Tykin tulos olisi ollut 10, mutta vain kolmen koiran tulos huomioidaan.

Tsaun maxien 1-tiimi voitti kultaa piirimestiksissä 19.8.17

Tsaun maxien 1-tiimi voitti kultaa piirimestiksissä 19.8.17

Piirimestiksien jälkeen ollaan keritty kisaamaan muutamat muut viralliset kisat kesätauon jälkeen… niistä tuloksina mm. nollavoittoja sekä Ilolle että Iisille… tässä pari videokoostetta niistä. Vitsi on se Ilo kyllä kiva koira… potentiaalia riittää kyllä vaikka mihin… syyskuussa voitettiin hienosti maxi3-kisa kaikkein nopeimmalla ajalla… kaikki tän vuoden maajoukkuelaiset jäivät taakse… ehkä mekin vielä joskus myös maajoukkueessa…

Myös Janakkalassa meni kisat kivasti Iisillä, joka otti kaksi nollavoittoa siellä… harmittavasti Ilolle tuli sieltä pikkuvirheitä joka radalta…

Tässä toinen Iisin nollavoitoista – pikkuhiljaa senkin kunto paranee toisten pentujen jäljiltä…

Sit seuraavaksi kisaillaankin vasta joskus marraskuussa.. perheen syyslomien jälkeen…