Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Me ollaan taas agilityn maxien Joukkue-Suomenmestareita Tsaun huipputiimillämme!!

Aika huikea fiilis siis… Meistä tuli lauantaina 17.6.2017 jo toistamiseen Suomenmestareita maxien joukkuekisassa Tsaun joukkueessamme!!! Juniorikoira Ilon ihan ensimmäiset SM-kisat ja heti tuli mestaruus :). Nyt mulla on sitten suomenmestarikoiria molemmat tällä hetkellä omistamani koirat!! Oon mä vissiin jotain tehnyt niidenkin kanssa koulutuksessa oikein!! Niin ja aiemmin on myös itsellä pari sm-joukkuehopeaa… maxeista ja medeistä.


Viime vuonnakin voitettiin siis myös samainen Suomenmestaruus Tsaun joukkueella, silloin mulla oli koirana Iisi. Nyt on siis mestarikoiria molemmat äiti ja tytärkoira :). Meidän viime vuoden joukkueesta oli samat 2 ohjaajaa ja vain 1 koira viime vuoteen verrattuna… aika taitavia maxikoiria seurassamme siis useampiakin!


Kävin heittämässä talviturkinkin Saimaan järveen illalla hotellillamme… sen verran hikinen ja jännä päivä oli takana… kentällä kun oli koko päivän täyttä aurinkoa ja yli 30 astetta lämmintä :).
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tässä muutaman tämän päivän valokuvan lisäksi meidän kaikkien joukkueratavideokooste:

Osallistuin toki myös SM-yksilökisoihin molempien koirien Iisin ja Ilon kanssa sunnuntaina 18.6.2017, mutta siellä tuli pikkuvirheet molemmille hyppyradalta, joten ei päästy finaaleihin mukaan.