Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Tampereelta 3.4.17 Iisille taas triplanolla ja Ilollekin yksi nolla!

Kävin tänään Tampereella kisailemassa molempien koirieni kanssa.


Vitsi… on tuota Iisiä kyllä tosi helppo ohjata… se kun osaa niin paljon, että sitä on aika simppeli viedä. Ja nyt vaikuttaa Vetreen koiran vastavirtauinnitkin tehneen terää ja koira on jo suht hyvässä kunnossa pentujen jäljiltäkin. Tänään tehtiin taas triplanolla Iisin kanssa!! Ja oltaisiin tehty neljäskin nolla, mutta tiputettiin yksi muurin palikka. Kiva että muutoin rimat yms. pysyneet nyt tosi hyvin hankalistakin hyppykulmista!


Asko Jokisen hyppyradat oli kyllä tänään jotenkin niin ahtaita ja lyhyillä esteväleillä yms. että ei saatu oikein kunnolla vauhtia päällensä Iisin kanssa. Mutta Allanin radoilla sai vähän sentään vauhtiakin menoon.


Ilon kanssa pikku lipsahduksia muilla radoilla, mutta vikalla agiradalla tehtiin senkin kanssa nolla… jäätiin 2. sijalle. Iisin kanssa samalta radalta myös nolla… jäi 0,67 s tyttärensä ajasta tällä kertaa.
Tässä päivän viimeinen rata molemmilta koiruuksilta:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>