Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Lohjalla 28.5.17 Ilon kanssa kaasuttamassa agikisoja!

On kyllä ollut agilitypainoitteinen viikonloppu pe ja ma illat kouluttamassa ja nyt sekä lauantaina että sunnuntaina kisaamassa. Harvoin ihan näin paljon sentään yhden viikonlopun aikana, mutta oli sellaisilla seuroilla nyt kisat peräkkäin joiden kisoissa tykkään käydä.


Tää laji pitää kyllä nöyränä… kun saat toimimaan jotkut osa-alueet huomaatkin taas hankaluudet toisaalla.. tänään toimi hyvin lähdöt Ilon kanssa ja muukin ratakokonaisuus, mutta puomilta loppui maltti tulla hyvin alas asti ja odottaa lupaa poistua…


Eli tänään menin Ilon kanssa Lohjalle kisaamaan. Iisiä en ollut ilmonnut mukaan nyt. Kyllä oli vauhdikkaita ratoja taas Jari Suomalaisella… tuttuun Jarin tyyliin. Ja kyllähän se Ilo lujaa painoi menemään taas. Ja tosi taitavastikin…mutta harmittavasti agilityradoilla vähän puomit tuotti nyt Ilolle malttiongelmia… ekalla radalla vielä otti kontaktin mutta lähti vähän ennen lupaa sieltä pois… joten en ollut valmis seuraavalla esteellä ja meni sit sen väärinpäin. Ainoa virhe tämä…
Tokalla agiradalla ei sitten malttanut osua puomin kontaktille… en huomannut itse virhettä joten posotettiin rata loppuun asti virheestä huolimatta… vitsi että oltaisiin tehty ihan hyvää rataa muutoin… olisi ollut radan nopein aika… 5 tuloksella jäätiin sit 3. sijalle.


Vikalta hyppyradalta sitten nollatulos, mutta kurvit venyi vähän alussa ja keskellä joten jäätiin ajassa 2. sijalle.

Tässä Ilon kaikki 3 päivän rataa Lohjalla:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>