Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Ilosta myös Hyppyvalio ekassa mahdollisessa kisassa eli 27.5.2017!!

Sori… pakko taas vähän hehkuttaa!! Ilosta tänään hienolla nollavoitolla Suomen agilityhyppyvalio!! Tämäkin viimeinen hyppyserti otettiin ekassa meille mahdollisessa kisassa aikarajan täytyttyä :). Kuten myös silloin paria viikkoa aiemmin tuo FI-AVA tittelikin. On se hieno koiraepeli!!


Niin ja oli Iisikin tosi pätevä tänään Tassujen kisoissa… tänään oli siellä kolme starttia ja niin teki Iisi taas triplanollan!! Sijoituksilla 3.; 1. ja 3. Ei huono :)


Nyt tuli ratkaistua sitten sekin ”ongelma” että mm-rankingista meillä tulee tippumaan 3 nollaa viime kesäkuun alusta :). Tehtiin ne nyt sit uusiksi… ja taas on 15 nollaa suht hyvillä aikatasoituksilla plakkarissa… eiköhän nää riitä varmistamaan osallistumisoikeuden myös Iisille noihin karkeloihin heinäkuun alussa!


Vitsi että on kyllä tosi hienoa lähteä näin hienojen koirien kanssa molempien kanssa sekä Sm-kisoihin että sinne MM-karsintoihin!! Nyt kulkee molempien kanssa aika kivasti!!
Ilon kaksi ekaa agirataa tänäänkin oli hyvin lähellä nollaa… ekalla en ihan kerinnyt juoksuaan jälkeen kunnolla joten väärän pään putki… tokalla ei malttanut tehdä vaikeaa puomin alastuloa alas asti, joten uusin sen ja hylkäytin näin koirani… pieniä juttuja silläkin enää… mutta kokonaisuus sinänsä alkaa jo pelittää senkin kanssa paremmin ja paremmin :). On mulla kivat harrastuskaverit!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä videokooste tän päivän 27.5.17 kisaradoistamme Ilon ja Iisin kanssa!!
Hienoja otuksia molemmat! Ilosta tuli tämän hienon hyppyratavoiton perusteella Suomen hyppyvalio!! Ekasta mahdollisesta kisasta taasen, kuten paria viikkoa aiemmin myös tuo FI-AVA tittelikin :). Nyt on sitten Ilolla samat tittelit äiti-koiransa kanssa… tosin pari sm-mitalia vähempi vielä… jospa sekin vielä korjaantuisi ;)
Tässä meidän kaikki tän päivän kisaradat… ekana Ilon valioitumisvoittorata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>