Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Ilolle upea voittonolla Forssasta 21.5.2017 etenemä 5,82 m/s!!

Vitsit että otettiin tosi upee nollavoitto tänään Ilon kanssa Forssassa!! Meidän etenemä oli agilityradalla jossa mukana a-este ja keinu jopa 5,82 m/s. Tää taisi olla meidän enkka!! Mikäköhän on ylipäätään suomessa ja maailmalla etenemäenkka virallisella agilityradalla?
Tuolla radalla voitettiin toiseksi tullut kelpie 4,67 sekunnilla. Iisi olisi kiilannut siihen väliin 5,27 m/s etenemällä mutta pudotettiin 1 rima, harmi.


Oli kyllä niin kiva päästä Salme Mujusen radoille tosi piiiitkästä aikaa… hänellä kun on niin oma käsiala :). Sopii mun juniorikoiralle etenkin kun se rakastaa putkia ja vauhtia :)


Oon kyllä niin tyytyväinen mun juniorikoiraan tänään. Alkaa pikkuhiljaa yhä paremmin ja paremmin yhteistyö sujua sen kanssa :). Niin harmittavan lähellä myös 2 muulla radalla nolla Ilon kanssa. Ekalla radalla vain 1 hyppy väärinpäin ja muutoin posotettiin menemään ihan kivasti. Vikalla hyppiksellä menin ja ohjasin itse Ilon vahingossa väärään putkeen kolmesta vierekkäin olleesta suorasta putkesta… hetkeksi suunistustaidot meni vikaan… ja kun huomasin sen niin oli jo myöhäistä :).


Iisikin aloitti kisaamisen ihan kivasti yli puolen vuoden kisatauon jälkeen. Olen halunnut kuntouttaa sitä ihan rauhassa pentujen jäljiltä… ja nyt pikkuhiljaa sit taas kisakentille… vielä ei tietty ihan parhaimmillaan, mutta koko ajan parempaan päin senkin kanssa :). Tänään vielä yhteisen rytmin hakemista ja ekalla radalla iisille myös hyppy väärinpäin, tokalla radalla yksi rima alas ja vikalla sitten nollarata. Eiköhän se tästä taas käynnisty sm-kisojen ja mm-karsintojen lähestyessä kovaa vauhtia. Onneksi ollaan jo syksyllä keritty hankkia reilusti jo tulokset valmiiksi molempiin skaboihin myös Iisillä.


Tässä videokooste 4 radalta tänään… ekana Ilon hieno veto b-radalla… sit iisi samalla radalla rimanpudotuksella… sit vielä ilon hieno a-rata ja iisin hyppisnollarata…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>