Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Espoossa kisaamassa 3.2.2019, Iisille tuplanolla ilon nolla niin lähellä

Ajeltiin tänään Espooseen kisaamaan KKK:n kisoihin. Oli kyllä niin passeli aikataulukin Maxeille… ei tarvinnut lähteä aamuvarhaisella ja toisaalta pääsi vielä inhimilliseen aikaan kotiokin.

Tuloksena Iisille 2 nollaa ja yksi puomin alastulovirhe. Ilolla eka hyppyrata oli niiin lähellä nollaa. Tosi harmittavasti saatiin toka vikalla hypyllä kosketusvirhe, kun Ilo ei huomannutkaan mun valssia ajoissa ja kiersikin mun takaa eikä edestä kuten suunnitelma. Hipaisi takaa mennessä mun jalkaa ja tästä virhe… Tuomarin näkökulmasta se näytti että olisi törmännyt minuun. Harmi juttu.. jäi monta ranking-pojoa saamatta… mutta ei mahda mitään nokka kohti seuraavia yrityksiä. Ehkä me keritään vielä saada pojoja riittävästi karsintoja varten. Agilityradat olivat tänään tosi haastavia. Ilon kanssa niissä hylätyt molemmista… ei vaan ohjaaja kerinnyt ajoissa.

Tässä kooste Ilon tuosta hyppyradasta josta lopusta kosketusvirhe ja Iisin hyppis ja vika agirata… noilla sijoitukset 2. ja 3.

https://youtu.be/_X15DfHAMDY