Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

Jee Ilon kanssa tuplanolla 19.1.2019 Liedosta

Jeee!! Oltiin tänään Ilon kanssa toisissa kisoissa yli puolen vuoden koiran äitiyslomatauon jälkeen ja me tehtiin tuplanolla!! Kannatti lähteä kisaamaan vaikka kohta pitääkin rientää illan juhliin Turkuun. Kiva että maksit sattuivat olemaan att:n kisoissa ekoina niin keritään molempiin :)

Alkaa pikkuhiljaa rytmi löytymään myös Ilon kanssa, jes! Meinaa nyt on jokaikinen nolla tosi tärkeä, kun aikaa on vain toukokuun puoleen väliin asti saada vähintään 15 hyvää nollaa jotta on mahdollisuus mahtua mukaan taas maajoukkuekarsintoihin.

Myös Iisi kulki tosi hyvin. Teki ekalla radalla nollan sijoituksella 3. Ja kaksi muuta rataa ohjaaja kämmäsi yksittäiset kohdat mutta muutoin koira kulki taas hyvin.

Hyvä mieli jäi kisoista molempien koirien kohdalla :). Tästä on taas kiva jatkaa.

Tässä Ilon tuplanolla sijoilla 2. ja 4. Tuossa hyppikselläkin kaarrokset vähän venyi, joten jäätiin kärkiajasta (Fuulle) 0,63 sek. Mutta pääasia että saadaan rytmit taas kohilleen!!

Tässä radat YouTubessa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>