Koirakoulu Agipower ja Easypower's bordercolliet

agilitykisoissa Liedossa 13.1.19 Ilokin puolenvuoden tauon jälkeen, iisille tuplanolla

Käytiin vähän hurvittelemassa agilitykisoissa koirien kanssa tänään. Ilokin pääsi sitten puolen vuoden tauon jälkeen. Voi sitä intoa mikä hällä asiasta oli. Tosin ihan vielä ei tuo maltti pysynyt aina mukana vielä… no ehkä se rutiini löytyy vielä Ilonkin kanssa. Eka rata meni aika härdelliksi, mutta nää kaksi seuraavaa oli jo tosi lähellä nollaa jotka latasin tuohon videokoosteeseenkin. Hypärillä Ilo karkasi lähdöstä ja jouduin sen sinne palauttamaan… muutoin meni tosi kivasti radan… vain yksi bonushyppy pituuden jälkeen ja muutoin puhdasta menoa. kolmannessa radassa vain 1 rima alas ja sit lopussa melkein väärä hyppy, mut ei sit kuitenkaan.

 

Iisin kanssa tuplanolla sijoilla 3. ja 4. Triplakin oli niin lähellä… tokavika hyppy väärinpäin… siihen asti tietty puhtaasti.

 

Ihkukin pääsi vähän taas ihmettelemään kisameininkiä. Ja kisojen jälkeen pääsi sitten sukulaiskoirien kanssa vähän leikkimään. Kun Kaneli-sisko sekä Wiksu ja Tigru -tätikoirat tulivat myös loppulenkille.
On se aika mainio tuo Ihkukin. Hän rakastaa juoksemista… kotona pihalla voisi välillä vain juosta innoissaan ympäriinsä pihalla ja sisälläkin. Ja pihalla mielellään bongaa kaikki sorakasat yms. kasat joiden päällä tykkää juoksennella.
Ehkä hänestäkin vielä agilitykoira saadaan kun ainakin tykkää juosta ja kiivetä :). Jos saan pidettyä hänet ehjänä aikuiseksi asti sen verran tuota toohotusta on välillä että hirvittää.

 

Tässä videokooste Iisin ja Ilon menosta tänään